Goedkope webshops
Nieuws - tips en aanbevolen bedrijven

Goedkope webshop

Webshop laten maken? Als Bloeide onderneming kan je de dag van vandaag niet langer zonder een webshop! Steeds vaker bestellen particulieren en bedrijven producten online, waardoor u een groot aantal klanten misloopt als u zelf geen webshop heeft. Heeft u momenteel geen winkel, maar wilt u wel producten verkopen? Ook dan is een webshop de ideale oplossing. Zo hoeft u niet te investeren in een duur winkelpand, maar kunt u direct starten met de verkoop van uw producten. Zelf een webshop maken is niet eenvoudig, het is verstandiger om dit te laten doen door ons team. Wij zijn experts in webdesign en SEO. Als full service internetbureau kunnen wij u webshop laten terugvinden in Google op de meest relevante zoekwoorden, waardoor uw shop meer bezoekers zal trekken, die zich omzetten in klanten en omzet.

Goedkope webshop

Webshop laten maken? bij ons De prijs van een webshop varieert ergens tussen € 1250 en € 10.000 euro. Veel hangt af van de toeters en bellen die je wenst, het aantal producten die de shop moet bevatten en of je er SEO bij wil of niet. Als je er voor kiest om alle producten zelf in de shop te stoppen heb je alleen de ontwikkeling van de webshop nodig. Voor de prijs van € 1250 kunnen we al een webshop ontwikkelen. Lees hier meer over webshop laten maken.

Apple stopt ondersteuning van Goedkope webshops

Apple heeft de ondersteuning van Apple Pay voor enkele websites die racistische- en neonazi-producten verkopen ingetrokken. Dat bevestigt het bedrijf tegen BuzzFeed. Het gaat om drie websites die onder meer sweaters, t-shirts en bumperstickers verkochten. Deze websites kunnen het betaalplatform van Apple niet langer gebruiken om producten te verkopen.

Daarmee neemt Apple, nadat andere internetbedrijven dat eerder al deden, een standpunt in na het racistische geweld in Charlottesville. Eerder deze week werd de neonazi-site The Daily Stormer offline gehaald door hostingbedrijf GoDaddy en later Google. Kanalen van de extreem-rechtse website en zijn oprichter werden ook verwijderd van onder meer Facebook, Twitter en chatapp Discord.

Elektronicawinkel webshop beginnen


Cijfers over de Nederlandse detailhandel vandaag van het CBS. De gehele sector heeft in juni 4,3% meer omgezet dan in juni 2016. Daarnaast is de groei over het hele tweede kwartaal +4,2% en noteren we een plus van 1% ten opzichte van Q1 2017. Maar zijn de prijzen niet gewoon omhoog gegaan? Jazeker, maar dit verklaart niet de totale stijging van de omzet. Gecorrigeerd voor het effect van gestegen prijzen kwam het volume 3,7% hoger uit. En dan was ook nog de samenstelling van het aantal koopdagen ongunstig in juni van dit jaar (jaja). Worden de cijfers daarvoor gecorrigeerd, dan komt het volume op 5,0%. En dan komen we natuurlijk bij de verschillende sectoren binnen de detailhandel. Daar zitten grote verschillen, zoals u zult begrijpen. Waar u echt niet moet willen zitten, is de consumentenelektronicabranche. Daar werd ruim 4% minder omgezet vergeleken met dezelfde periode vorig jaar, waarmee nog niet alles is gezegd. Deze trend houdt al aan sinds februari van dit jaar. Sinds die maand is de omzet van elektronicawinkels onafgebroken lager dan een jaar eerder. Waar gaat het wel lekker? Webshops natuurlijk! De 'pure webwinkels' verkochten 16% meer goederen en de online omzet van stenen winkels groeide met ruim 24%. Ook de verkoop van kleding verbeterde vergeleken met een jaar eerder: +2,3%. Maar niet iedere kledingzaak profiteert. En dat brengt ons bij CoolCat, dat opnieuw rode cijfers moet schrijven, zo blijkt. Het FD las het jaarverslag van de winkelketen van Roland Kahn en zag ontnuchterende cijfers. Het nettoverlies van CoolCat kwam op €18,6 miljoen, na -€11 mln het jaar daarvoor. Daarbij is het schipperen met andere merken van Kahn, MS Mode en America Today. Van de app voor 'social influencers' genaamd Frendz zijn blijkbaar nog geen cijfers beschikbaar. Deze app was het eerste idee van 'het concepthouse' V&D. V&D is namelijk sinds het moederbedrijf van CoolCat de merkrechten en domeinnamen wist te bemachtigen een ideeënfabriek, en geen warenhuis.

Kijk ook eens bij:

https://internet-advies.goedbegin.be/ - https://internetmarketing.startvista.nl/ - https://cadeaus.startguide.nl/ - https://websitepromotie.startguide.nl/ - https://websitepromotie.startcenter.nl/ -